Is Bitcoin Miner veilig?

Elke dag om 9:30 uur precies, luidt een bel voor de opening van de New York Stock Exchange. Bitcoin Miner mag dan geen bel luiden, maar het is een en al confetti en zo elke keer dat je een transactie uitvoert.

Millennials en beginnende beleggers zijn vooral aangetrokken tot Bitcoin Miner, niet vanwege de geanimeerde vieringen van de app, maar vanwege de functies en de nul kosten. Toch, gezien alle negatieve publiciteit die de brokerage heeft gekregen, kun je niet anders dan je afvragen: Is Bitcoin Miner veilig?

We hebben een uitgebreide Bitcoin Miner broker review gedaan om die vraag te beantwoorden. Bekijk het hier!

Wat is Bitcoin Miner?

Bitcoin Miner, gelanceerd in 2013, is een gratis aandelen trading app die gebruikers in staat stelt om aandelen te verhandelen tegen 0% commissie of kosten. Naast beleggen in aandelen, ETF’s en opties, biedt Bitcoin Miner ook handel in cryptocurrency.

Voor wie is Bitcoin Miner het meest geschikt?

De Bitcoin Miner aandelen app is geschikt voor jonge mensen die nieuw zijn met beleggen. Gezien het feit dat het platform vrij rudimentair en eenvoudig te gebruiken is, is het de perfecte keuze voor beginners. Plus, de afwezigheid van zowel handels- als niet-handelskosten en commissies is aantrekkelijk voor beleggers die extra kosten willen vermijden.

Vanwege de beperkte investeringsopties is Bitcoin Miner echter geen goede match voor ervaren handelaren.

Hoe gebruik ik Bitcoin Miner?

Voordat u besluit om te gaan handelen met de brokerage, is het de moeite waard om te weten dat u alleen transacties kunt plaatsen via het Bitcoin Miner mobiele handelsplatform. De eerste stap in uw beleggingsreis is het openen van een Bitcoin Miner account. Dit kunt u doen via de desktop app.

Wat zijn de accounttypes?

Bitcoin Miner biedt alleen individuele belastbare accounts aan. Gezamenlijke en IRA-rekeningen zijn niet beschikbaar, omdat het bedrijf geen full-service broker is.

Zodra u zich aanmeldt voor Bitcoin Miner beleggen, opent u standaard een instant account. Dit geeft u toegang tot directe stortingen tot $1,000 en uitgebreide handelsuren. Als u meer koopkracht en grotere instant stortingen wilt, dan kunt u upgraden naar Bitcoin Miner Gold. Dit premium account kost $5 per maand en vereist een minimale investering van $2.000.

Een ander alternatief is Bitcoin Miner Cash. Dit accounttype is gratis en er is geen minimumsaldo vereist. Er zijn ook geen beperkingen op daytrading, maar instant stortingen en directe toegang tot fondsen worden niet ondersteund.

FAQ

Is Bitcoin Miner goed?

Ja. Bitcoin Miner is een betaalbaar handelsplatform met twee geweldige mobiele apps en lage (of onbestaande) commissiekosten. Voeg daarbij het feit dat Bitcoin Miner beginnersvriendelijk is, terwijl er ook geavanceerde handelsopties beschikbaar zijn. Wat u krijgt is werkelijk buitengewone handelssoftware.

Hoe short ik een aandeel op Bitcoin Miner?

Voor het short gaan in aandelen op het online platform van Bitcoin Miner heeft u een marginrekening nodig. De minimale storting op een marginrekening is $2.000.

Hoe sluit ik een Bitcoin Miner rekening?

Om een Bitcoin Miner rekening te sluiten, dient u een verzoek in te dienen via een intern bericht, online chat of e-mail. Het proces is vrij eenvoudig en kost $0.

Is Bitcoin Miner veilig?

Alle Bitcoin Miner betaalrekeningen zijn FDIC-verzekerd, wat de veiligheid van uw geld tijdens het handelen garandeert. Bovendien wordt het platform gereguleerd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA).

Heeft Bitcoin Miner papierhandel?

Ja. De mogelijkheid van Bitcoin Miner om op papier te handelen is een van de voordelen van de makelaardij. Deze vorm van handel is beschikbaar op zowel het desktop- als het mobiele platform en vereist een eigen registratie.

Is Bitcoin Miner goed voor beginners?

Ja. Wanneer ze de voordelen opnoemen, zeggen de meeste klanten in hun Bitcoin Miner beoordelingen dat dit platform ongelooflijk beginnersvriendelijk is. Maar omdat het geweldig is voor beginnende beleggers, betekent dit niet dat het platform niet veel functies heeft die nuttig zijn voor gevorderde handelaren.