Yhdysvaltain hallitus on Bitcoinin viimeinen jäljellä oleva vastustaja, sanoo Messarin perustaja

Bitcoin on saattanut kokea täydellisen myrskyn menestykseen, mutta Yhdysvaltain hallituksen toiminta voi olla uhka.

Ryan Selkis, data- ja tutkimusyhtiön Messarin perustaja, julkaisi äskettäin salauksensa vuonna 2021, jossa tutkittiin alan tilaa ja ennustettiin edessä olevaa. Selkis selittää tässä raportissa, että Yhdysvaltain hallitus on yksi jäljellä olevista vastustajista, joiden mielestä BTC: n on voitettava.

„Lopullinen pomo“ on valtio „, Selkis kirjoitti tiistaina julkaistussa raportissaan. „Yhdysvalloissa Bitcoin Evolution on työkalu kansainvälisten pakotteiden heikentämiseen, ja 80% kaivoskapasiteetista on nyt vihollisten takana Kiinassa, Venäjällä ja Iranissa“, hän totesi. „Tuleeko Bidenin hallinto kuten BTC? TBD. ”

Bitcoin on käynyt läpi kohtuullisen osuutensa valtion vastoinkäymisistä 12 vuoden aikana sen perustamisesta. Hyödykkeensa ansiosta Bitcoinin maine on jonkin verran vahvistunut. Huolta Yhdysvaltain hallituksen kiellosta on edelleen ilmaantunut, mutta valuutan valvojan toimisto, Brian Brooks, selitti äskettäin, että hänen yksikönsä suhtautuu Bitcoiniin myönteisesti.

Silti hallitus muutti kullan sävyä vuonna 1933 takavarikoimalla jalometallin kansalaisilta joukkona.

Vaikka Yhdysvaltain hallituksella voi olla vaikea takavarikoida Bitcoinia toiminnallisesti, omaisuuden kieltäminen voi silti vahingoittaa sen hintaa ja siihen liittyviä käteisramppeja.

Pöydän nousupuolella Selkis nyökkäsi Bitcoinin joustavuuteen. „Bitcoin on käyttämätön yksityisen rahan muoto, joka on osoittautunut erittäin vaikeaksi tappaa“, hän kirjoitti. „Se ylitti kaikki suuret omaisuuslajit historiansa jokaisena ajankohtana, ja sillä on täydelliset makrotuulen tuulet ja vauhti“, hän sanoi ja lisäsi:

„Ostaminen on“ turvallista „lailliselta ja maineelliselta näkökulmalta ammattimaisena rahanhoitajana, ja sen tarjonta paisuu vähemmän kuin Fedin tavoitekorko riippumatta siitä, mitä tapahtuu ensi vuonna. Kun tarkastelet BTC: tä verrattuna kultaan ja sen kasvua verrattuna maailmanlaajuisiin M1-, M2- ja keskuspankkitaseihin, se on vakuuttava sijoitus. „

Bitcoinin hinta on kukoistanut vuonna 2020 valtavien Yhdysvaltain rahapainotoimien ja taloudellisen epävarmuuden keskellä. Useat suuret valtavirran pelaajat, kuten Microstrategy ja Paul Tudor Jones, ovat jakaneet Bitcoinille suuria summia myös tänä vuonna, mikä lisää omaisuuden uskottavuutta.

Bitcoin ylitti lähes 20 000 dollaria joulukuussa 2017 vain pudotakseen alle 5000 dollaria useita kertoja seuraavina vuosina. Tänä vuonna Bitcoin rikkoi aikaisemman kaikkien aikojen ennätyksensä osoittamalla kieltäytymistä kuolemasta, mikä on jotain suurta valtavirran pelaajaa, kuten Selkisin tiistaina julkaisema Anthony Pomplianon haastattelu.

„Älykkäät rahasijoittajat tiesivät Bitcoinista jo vuonna 2017“, Selkis sanoi ja selitti myöhemmin Bitcoinin valtavirran huomiota tuolloin sekä sen puomia, rintakehää ja puomia uudelleen kolmen viime vuoden aikana. „Luulen, että monet heistä arvostavat asioita, jotka eivät kuole“, hän selitti.

Myös valtavirran jättiläiset, kuten Amazon ja eBay, ovat osoittaneet suurta sietokykyä vuosien varrella, nousseet tuhkasta sen jälkeen, kun dot-com-kupla ilmestyi 2000-luvun alussa.

Euroopan komissio tekee tarjouksia blockchain-esikaupallisista hankinnoista

Euroopan unioni kaksinkertaistaa sitoutumisensa blockchain-tekniikkaan.

Euroopan komissio kutsuu tarjouskilpailuja Euroopan unionin esikaupallisiin blockchain-hankintoihin eli PCP: hen.

Yleensä PCP on julkisen sektorin tutkimus- ja kehityspalvelujen osto uuden tai uuden tekniikan mukauttamiseksi sen tarpeisiin.

Tämä PCP keskittyy uuden blockchain-ratkaisun kehittämiseen, joka perustuu EU: n lainsäädäntökehykseen, kuten yleiseen tietosuoja-asetukseen, sähköisen tunnistamisen, todentamisen ja luottamuspalvelujen sääntelyyn sekä verkko- ja tietojärjestelmädirektiiviin.

Prosessiin sisältyy useiden tutkimus- ja kehityssopimusten tekeminen rinnakkain nykyisten palveluntarjoajien kanssa, joiden katsotaan tarjoavan parhaan vastineen rahalle.

Nämä palveluntarjoajat kehittävät sitten ratkaisuja vaiheittain vähentämällä jokaisessa seuraavassa vaiheessa olevien urakoitsijoiden määrää.

PCP toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen blockchain-kumppanuuden kanssa, ja se perustuu jo tehtyyn työhön.

EBP perustettiin huhtikuussa 2018 sitoumuksella perustaa eurooppalainen Blockchain-palveluinfrastruktuuri.

Tämän tarkoituksena on tarjota EU: n laajuisia rajat ylittäviä julkisia palveluja blockchain-tekniikkaa käyttäen. Käynnissä oleva EBSI-työ keskittyy kuitenkin käyttötapauksiin, jotka voidaan helposti toteuttaa käyttämällä olemassa olevia blockchain-tekniikoita.